Thursday 12 March 2015

Täna jälle ei jõua õigel ajal kohvikusse või tööpäev läheb oodatust pikemaks?

On patt, kui nälg ja janu häirivad tööd – ja õnneks pakuvad tänapäevased seadmed võimaluse see probleem igaveseks seljatada. Pakume ettevõtetesse seadmeid, mille abil saate haarata väikese vahepala või joogi just siis kui selleks kõige suurem vajadus on. 24 tundi, 7 päeva nädalas. Tühja kõhtu ei pea kannatama ei varastel hommikutundidel ega hilja õhtul, kui toidukohad on juba suletud.

 1 seade - palju lisaväärtuseid!Ilma lisakuluta!  Ettevõte ei pea tasuma masina ostuhinda ega hoolduskulu. Eestis on analoogseid masinaid võimalik ka veel liisida, väikelaen osta või rentida – enamikel viimastest juhtudest tuleb siis aga ise ka seadme täitmise ja hooldamisega tegeleda, milleks on vaja ettevõttes välja õpetada eraldi inimene.

 Ajasääst! Pole vaja kulutada aega, et minna kohvikusse, sööklasse või tänavakioskisse. Töö saab kiiremini tehtud. Aeg on efektiivselt kasutatud.

 Rahakotisõbralik! Kõikide jookide ja vahepalade hinnatase on igati taskukohane – kuumadel jookidel 5-8 kr tass, vahepaladel 3-25 kr toote kohta.

 Kasutada saab ka sularaha! Eestis on vähe vahepala- ja kohviseadmeid, kus saab tasuda ka sularahas. Kõigis meie masinates on nii mündi- kui paberrahalugeja. Ostust ülejäänud raha saab tagasi müntides. Enamik teiste firmade seadmeid töötavad ainult müntidega, mistõttu on koha peal vaja inimest, kes mündivahetusega tegeleb.

 Abiks klienditeenindusel! Kui tegelete alal, kus Teie kliendid peavad ootama järjekordades, aitab kerge vahepala või hea kuum jook ootusaega kergemini mööda saata. Klient on vähem frustreeritud ja vähem tuleb stressi kaasa ka kliendi ja teenindaja vahelisse suhtlusesse.

 Abi igal ajal! Vähimagi küsimuse või probleemi korral on lahendus paari tunni kaugusel – tihti vähem. Tehniline tugi töötab 24h.

 Mida soovid, seda saad! Kui see vähegi masinasse mahub. Kui konkurentide tootevalik on töö lihtsustamiseks kõigis seadmetes enamasti ühesugune, siis julgustame koostööpartnereid alati sõna sekka ütlema, iga kollektiivi eelistused on unikaalsed.

 Kõik on väga lihtne! Seadmete kasutamisega ei kaasne mingeid keerulisi lepinguid. Olulised kokkulepped mahuvad ühele lepingulehele. Kui seadmed ei saa Teile enam abiks olla või soovite ükskõik mis muul põhjusel lepingut lõpetada, siis piisab vaid ühekuulisest etteteatamisest.

 Unikaalsus! Eestis on vahepalaseadmed veel üsna uus nähtus. Maailmas aga on raske leida suuremat bürood või ettevõtet, mis töötaks ilma – pakutav lisamugavus ja ajasääst on tõeliselt hinnatud.

No comments:

Post a Comment